SHENDET
16/01/2019
SPORT
16/01/2019

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Bashkia Belsh dhe SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” ndërmorën sot një nisëm të re, e cila do të kthehet në një aktivitet vjetor për qytetin e Belshit.
Sporte ujore (kajak), shëtitje e studentëve të UMB dhe nxënësve të shkollës së mesme Belsh, guidë e qytetit me biçikleta, marshim reth liqenit, lojra sportive tradicionale e shumë aktivitete të tjera në Belsh.