AKADEMIA E VOLEJBOLLIT BARLETI ! REGJISTRIMET KANË FILLUAR !
25/09/2020
Ekipi Universitar i Volejbollit Barleti fiton titullin KAMPION , në Kampionatin Kombëtar Universitar të Volejbollit .
Universiteti Barleti fitoi kundër Universitetit të Sporteve në këtë finale  dhe me këtë fitore konfirmon historin e suksesit dhe traditën e barletit në sportin e volejbollit .
Urojmë vajzat studente të ekipit , trajnerët dhe stafin për këtë fitore të rradhës !