“Të ndihmojmë qytetarët e komunitetit ku jetojmë, për t`u vetë-izoluar ”

BARLETASIT SHEMBULL NË CDO SITUATË !
14/04/2020
REGJISTRIMET JANË TË HAPURA !!! UDHËRRËFYES TURISTIK !!!
30/04/2020

Studentët Barletas në këtë situatë pandemie kanë zgjedhur të japin kontributin e tyre me një sërë inisiativash për t’u solidarizuar dhe për ti ardhur në ndihmë komuniteteteve në nevoje .

Nisma e kësaj here konsiston në marrjen e masave: doreza, maska, nga ana e vetë studentëve nismëtarë dhe ndihma që ata u japin qytetarëve në nevojë për t`u bërë këtyre të fundit disa shërbime si: pazarin ushqimor, blerjen e ilaçeve apo hedhjen e mbeturinave.

Respekt dhe kënaqësi që janë pjesë e jona, për ata studentë që i’u janë përgjigjur konkretisht këtyre nismave.

 

#TëJeshBarletas #BarletiPërKomunitetin #StudentëtBarletas #UMB