TURIZEM
16/01/2019
GUIDAT TURISTIKE
16/01/2019

Studentët Barletas të Departamentit të Edukimit Fizik dhe Sporteve u shpallën KAMPION për sezonin 2018-2019 të Kampionatit Kombëtar të Sportit Universitar Minifutboll për meshkuj.