ECOSYSTEM
06/11/2018
TURIZEM
16/01/2019

Markata e Shijes në Korçë – Një projekt madhor, falë të cilit prodhimet e rajonit vijnë për konsumatorin brenda një njësie të mirëorganizuar.

Një investim i përbashkët i Bashkisë Korçë, IADSA dhe TAP, që siguron kushtet optimale për tregtimin dhe blerjen e prodhimeve të zonës, duke zhvilluar ekonominë lokale.