CONSULTING

16/01/2019

SHENDET

Markata e Shijes në Korçë – Një projekt madhor, falë të cilit prodhimet e rajonit vijnë për konsumatorin brenda një njësie të mirëorganizuar. Një investim i […]
16/01/2019

TURIZEM

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Bashkia Belsh dhe SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” ndërmorën sot një nisëm të re, e cila do të kthehet në një aktivitet […]
16/01/2019

SPORT

Studentët Barletas të Departamentit të Edukimit Fizik dhe Sporteve u shpallën KAMPION për sezonin 2018-2019 të Kampionatit Kombëtar të Sportit Universitar Minifutboll për meshkuj.
16/01/2019

GUIDAT TURISTIKE

Guidat Turistike