APOLLONIA vs BARLETI VOLLEY !
04/03/2020
APOLLONIA vs BARLETI VOLLEY 0-3
09/03/2020

Tirana vs Barleti Volley : 0-3 ( 14- 25, 18-25,20-25 ) . Barleti Volley në fitoren e tij të 10-të rradhazi arin të fitojë Kupën e Shqipërisë në volejbollit për femra, në finalen kundra Tiranës .

Ekipi barletas kryesisht i përbërë nga vajza te reja studente të Universitetit Marin Barleti,  dha shëmbullin sesi një trofe mund të fitohet me pun , sakrific dhe duke besuar në vajzat e reja shqiptare.

Fitorja në këtë finale ishte si rezultat i lojës së skuadrës ,ku spikati dëshira e fort e ekipit për të fituar dhe eksperienca dhe klasi i Amarilda Prengës dhe Enkelejda Brahos .

Fantastik suporti i Barleti FunClub !

Urime të mëtejshme vajzave Barletase !

#KAMPIONNËSPORTE #FituesTëKupës #BestTeam #BarletiFunClub #TëJeshBarletas