BARLETASIT SHEMBULL NË CDO SITUATË !

APOLLONIA vs BARLETI VOLLEY 0-3
09/03/2020
“Të ndihmojmë qytetarët e komunitetit ku jetojmë, për t`u vetë-izoluar ”
16/04/2020

Matildo Mustafallari student i vitit të III , në “ Edukim Fizik dhe Sporte “ jep kontributin e tij me kompaninë Digiprint duke i dhuruar maska plastike mjekëve të spitalit infektiv.

Maskat janë një mjet  i domosdoshëm për mbrojtjen e mjekëve tanë, të cilët janë në krye të detyrës në vijë të parë duke luftuar këtë pandemi. Sot më se kurrë është e nevojshme që cdo qytetar që mundet, të ofrojë suportin e tij për mjekët dhe gjithashtu edhe për personat në nevojë . Së bashku mund ta kalojmë edhe këtë sprovë !

Universiteti Marin Barleti përgëzon Matildon për inisiativën e ndërmarrë !

https://youtu.be/kmi_HI6doyM

#TëJeshBarletas #StudentëtBarletas #UMB #qëndronështëpi