BARLETI VOLLEY FITON KUPËN !
05/03/2020
BARLETASIT SHEMBULL NË CDO SITUATË !
14/04/2020

Ndeshja e javë së 11-të  , të Kampionatit Kombëtar të Volejbollit për femra zhvilluar ditën e shtunë, në datë 07.03.2020 : Apollonia vs Barleti Volley përfundoi me rezultatin 0-3  ( 16- 25; 17 – 25 ; 20- 25 ) .
Ekipi Barletas vazhdon të shtoj serinë e fitoreve që tashmë shkojnë në 11 rradhazi .  Në Pallatin e Sportit ” Krujte ” , barletaset fitojnë bindshëm , ku spikati loja në grup e të gjith ekipit . Kampionati Kombëtar i Volejbollit po hyn tashmë në ndeshjet e fundit vendimtare për fazën e grupve. Katër ekipet e para në klasifikim do të sigurojnë kalimin për në fazën e metejshme drejt titullit, Kampion Kombëtar.

Në ndeshjet në vijim vajzat Barletase do të synojnë kështu të sigurojë Play-off-in dhe të ndjekin më tej objektivin e tyre edhe në Kampionatin Kombëtar .

Suksese Barleti Volley !!!

#DrejtObjektivit #KampionNëSporte #BarletiFunClub #BestTeam #TëJeshBarletas