AKADEMIA E VOLEJBOLLIT BARLETI ! REGJISTRIMET KANË FILLUAR !

BARLETI VOLLEY 2020-2021
23/07/2020
TË PARËT NË SPORT !
30/09/2020

Akademia e Volejbollit Barleti pjesë e Shoqatës shumësportëshe Barleti, synon të trajnojë me profesionalizëm grupmoshat nga mosha 6 deri në 18 vjeç, në sportin e Volejbollit.

Bazuar në programet më bashkëkohore të menaxhimit dhe trajnimit akadmia do të garantojë  :

  • Edukim të gjithanshëm,
  • Argëtim ,
  • Përkujdesje shëndetësore,
  • Vendosjen e bazave moderne të cilësisë sportive.

Profesionistet më të mirë të fushës, do të angazhohen nën drejtimin e kësaj akademie, pjesë e Shoqaëtes multisportive Barleti.

 

Për  rregjistrimin e fëmijeve në akademi :

  • Siguracion Shëndetsor
  • Formular Aplikimi (i plotësuar nga prindi)