AKADEMIA E BASKETBOLLIT BARLETI

REGJISTRIMET JANË TË HAPURA !!! UDHËRRËFYES TURISTIK !!!
30/04/2020
BARLETI VOLLEY 2020-2021
23/07/2020

Regjistrimet janë hapur !!!

Shoqata BARLETI sjell si risi hapjen e akademisë sportive të basketbollit , e cila do të trajnojë me profesionalizëm grupmoshat nga U12  deri ne U18 në sportin e Basketbollit.

Bazuar në programet më bashkëkohore të menaxhimit dhe trajnimit garantojmë :

  • Edukim të gjithanshëm
  • Argëtim
  • Përkujdesje shëndetësore
  • Vendosjen e bazave moderrne të cilësisë sportive.

Profesionistët më të mirë të fushës, do të angazhohen në drejtimin e kësaj akademie, pjesë e Shoqatës shumë-sportëshe Barleti.

 

Kriteret për  rregjistrimin e fëmijeve në akademi  :

  • Mosha : 8 – 17 vjeç
  • Siguracion Shëndetsor
  • Formular Aplikimi (i plotësuar nga prindi)

 

VENDI : SALLA SPORTIVE E KAMPUSIT NR.2 , Universiteti Marin Barleti

 

Kontakte :

Nr. tel: 00355 696527435/ 695791475

Email : [email protected]