NEWS & EVENTS

DOSSIER

06/11/2018

ECOSYSTEM

Description…
06/11/2018

DESTINATION

Description…
06/11/2018

EXPERIENCE

Description…
06/11/2018

BUSINESS

Description…
06/11/2018

VALUE CHAIN

Description…
06/11/2018

CAPACITY BUILDING

Description…
06/11/2018

QUALITY AND STANDARTS

Description…
06/11/2018

FUND MANAGEMENT

Description…
25/09/2020

AKADEMIA E VOLEJBOLLIT BARLETI ! REGJISTRIMET KANË FILLUAR !

Akademia e Volejbollit Barleti pjesë e Shoqatës shumësportëshe Barleti, synon të trajnojë me profesionalizëm grupmoshat nga mosha 6 deri në 18 vjeç, në sportin e Volejbollit. […]
05/06/2020

AKADEMIA E BASKETBOLLIT BARLETI

Regjistrimet janë hapur !!! Shoqata BARLETI sjell si risi hapjen e akademisë sportive të basketbollit , e cila do të trajnojë me profesionalizëm grupmoshat nga U12 […]
06/11/2018

WORKFORCE TRAINING

Description…
06/11/2018

CERTIFICATE

Description…
06/11/2018

BUSINESS SUPPORT

Description…
06/11/2018

PRODUCTS & SERVICES

Description…
06/11/2018

MARKETING & PROMOTION

Description…
06/11/2018

COMMERCIALISATION

Description…
16/01/2019

GUIDAT TURISTIKE

Guidat Turistike
16/01/2019

SPORT

Studentët Barletas të Departamentit të Edukimit Fizik dhe Sporteve u shpallën KAMPION për sezonin 2018-2019 të Kampionatit Kombëtar të Sportit Universitar Minifutboll për meshkuj.
16/01/2019

TURIZEM

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Bashkia Belsh dhe SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” ndërmorën sot një nisëm të re, e cila do të kthehet në një aktivitet […]
16/01/2019

SHENDET

Markata e Shijes në Korçë – Një projekt madhor, falë të cilit prodhimet e rajonit vijnë për konsumatorin brenda një njësie të mirëorganizuar. Një investim i […]

WEST BASE CAMP


sport - health - education - tourism - leisure

CROSS SECTORS

ENTREPRENEURSHIP, PRODUCTIVITY & SME
HUMAN CAPITAL & LABOR MARKET
SOCIAL COHESION & RECONCILIATION
RESEARCH INNOVATION & NEW TECHNOLOGIES
MOBILITY & DIGITAL FUTURE
ENVIRONMENT & CLIMATE
RESOURCE EFFICIENCY & ENERGY
URBAN AND RURAL DEVELOPMENT